Palvelumme valmennuksen lisäksi

Valmennuksen lisäksi tuotamme myös muita, liikuntaharrastusta tukevia palveluita. 

Kuntotestaus

Valmennuksen perusta on aerobisen kunnon seuraaminen kuntotestien avulla. Alussa testi kertoo valmennettavan nykyisen kunnon ja jatkossa säännöllisin testein voimme seurata aerobisen kunnon kehittymistä. 

Kuntotestissä testattava aloittaa suorituksen matalla teholla ja määrävälein nostetaan rasitusta. Jokaisen tehonnoston yhteydessä valmennettavalta mitataan myös sormenpäästä veren maitohappopitoisuus.

Kuntotestin voi käydä tekemässä esimerkiksi urheiluopistolla tai urheilulääkäriasemalla. Mikäli testattavia on useita niin voimme tulla esimerkiksi toimistollenne tekemään kuntotestin polkupyöräergometrilla.

Kuntotestauksen merkitys tehokkaalle harjoittelulle selviää tiivistetysti tästä artikkelista.

Pyörän mitoitus

Pyörän oikea ajoasento on tärkeätä harrastuksen nautinnon ja turvallisuuden vuoksi. Kauttamme voit hankkia Specalizedin kehittämän Body Geometry FIT -mitoituspalvelun, jossa aluksi selvitetään kuljettajan liikkuvuus ja lihastasapaino, minkä jälkeen pyörä säädetään täsmälleen kuljettajalle sopivaksi tehokkaimman ja taloudellisimman ajoasennon löydyttyä. Pyörän mitoitus ei ole merkkisidonnainen ja se tehdään aina käyttäen kuljettajan omaa pyörää.

Pyörän mitoitus voidaan tehdä myös asiakkaan tiloissa, mikäli osallistujia on monta. Yhden päivän aikana on mahdollista tehdä neljä mitoitusta, yksi mitoitus kestää noin kaksi tuntia.

Kiinteä mitoituslaitteistomme sijaitsee Lahdessa.

Luennot

Oletteko osallistumassa kuntotapahtumaan ja teitä askarruttaa miten siihen kannattaisi valmistautua? Epäilyttävätkö ryhmäajotaidot maantiepyöräilytapahtumassa? Mietityttääkö millaisia terveysvaikutuksia on säännöllisellä harjoittelulla?

Kauttamme on mahdollista saada tilaisuuteenne asiantuntevaksi luennoitsijaksi jokin valmentajistamme, jonka kanssa yhdessä käymme läpi ajatuksenne luennon teemoista ja ajankäytöstä. Valmentajiemme ajankäytön vuoksi toivomme, että luentopyynnöt esitetään ainakin kaksi kuukautta ennen suunniteltua tapahtumapäivää, mielellään jo aiemmin.

Garmin-laitteet

Kauttamme voit ostaa edullisesti Garminin laitteita  ja voimme opastaa niiden tehokkaassa käytössä.