Valmennuksen hinta

Valmennuspalvelun hinta on 49€ kuukaudessa. Valmentajamme päivittävät ohjelmasi kahden viikon välein, samalla tarkastaen tekemiesi harjoitusten onnistumisen. Mikäli tekemissäsi harjoituksissa on parannettavaa, valmentajamme kertovat sinulle mihin sinun seuraavalla kerralla tulisi kiinnittää huomiota. 

Mitään pakkositoutumista emme ole palveluumme rakentaneet. Me uskomme, että tavoitteelliset kuntoilijat ymmärtävät harjoittelun olevan pitkäjännitteistä ja ympärivuotista toimintaa ja että palvelustamme todella on heille hyötyä. Laskutamme palvelun kahden kuukauden jaksoissa etukäteen ja jos et halua jatkaa, kerrot siitä meille ennen uuden laskutuskauden alkua. 

Kuukausimaksulla saat

Alkutilanteen kartoitus kyselykaavakkeella

Harjoituskalenterin käyttö

Henkilökohtainen, kahden viikon välein ammattitaitoisen valmentajan päivittämä valmennusohjelma

Valmentajan kommentit tehtyihin harjoituksiin kahden viikon välein
Valmennettavan aikataulun huomiointi harjoitusohjelman laadinnassa
Kuntotestiarkisto
Harjoitustietojen lataaminen järjestelmään Garminin sykemittarista
Tehtyjen harjoitusten syketietojen visualisointi
Kuukausihinta 49€ 

Miten pääsen alkuun?

Paikoillenne!

Onko sinulle tehty viimeaikoina esimerkiksi urheilulääkäriasemalla tai -opistolla kuntoilijoille tarkoitettu kuntotesti? Jos on, voimme käyttää sen tuloksia valmennuksen pohjana, muussa tapauksessa ota yhteys meihin kuntotestin järjestämiseksi.

Valmennus perustuu kuntotestistä saatuihin sykerajoihin.

Valmiit!

Onko sinulla uudehko Garminin sykemittari? Jos sinulla ei ole Garminin sykemittaria niin voit ostaa sen myös meidän kauttamme. Esimerkkejä tuetuista Garminin laitteista löytyy sivultamme, ota yhteyttä meihin, mikäli kaipaat lisätietoja sopivan laitteen valinnasta.

Tehtyjen harjoitteiden raportointiin käytetään Garminista saatuja syketietoja.

Valmennus!

Luomme sinulle tilin palveluumme ja aluksi kerrot itsestäsi taustatiedot sekä harjoittelutavoitteesi. Tämän jälkeen valmentajamme alkavat laatia ohjelmaa juuri sinulle!